Köszöntő

Kedves kolléganők és kollégák!

Kedves Érdeklődő,

A 2020. nyarán megrendezett „Egri Kardiológiai Napok 2020” továbbképző tanfolyam előadásaiból válogattunk és a nagy sikerre való tekintettel ismét elérhetővé tesszük az Önök részére. A tanfolyam tesztvizsgája június 30-ig végezhető el, 20 kreditpont reményében. (A távoktatási pontokból évente legfeljebb 20 pont számítható be.)
Bízunk abban, hogy azon kedves Partnereink, akik tavaly lemaradtak erről a tanfolyamról, örömmel veszik ezt az új lehetőséget!

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a „Egri Kardiológiai Napok 2021” továbbképző tanfolyam előkészületei is elkezdődtek, ahová szintén szeretettel várjuk Önöket!

 Sikeres részvételt kívánva, üdvözlettel,
Convention Budapest Kft.


A 11. Egri Kardiológiai Napok előadásainak megtekintésére hívjuk Önöket.

Formabontó módon ezúttal nem az egri belvárosban, hanem az online térben fogunk találkozni. Ez év áprilisában már minden készen állt a kongresszus megrendezésére, amikor a Covid-járvány miatt a rendezvény elhalasztására kényszerültünk. Miután biztonsággal későbbi időpontot sem tudtunk kijelölni, az online forma mellett döntöttünk. Az előadásokat július 3-tól fél éven keresztül lehet majd megtekinteni. Sikeres tesztvizsga esetén az élő kongresszushoz hasonlóan a hallgatók kreditpontokat szerezhetnek. 

A szükségből talán még előnyt is lehet kovácsolni, hiszen így azok is részt tudnak venni a kongresszuson, akik az eredeti időpontban nem tudtak volna eljönni. Siker esetén mintaként szolgálhatunk hasonló, hagyományos rendezvények számára is. Az előadások tematikája ezúttal is felöleli a kardiológia és szélesen vett határterületeinek széles körét. Ezekhez aktuálisan a COVID-19  kardiológiai vonatkozásait taglaló blokk csatlakozik.

Szeretettel várunk mindenkit rendezvényünkön!

A szervezők nevében üdvözlettel, 
dr. Müller Gábor