Regisztráció

A regisztráció on-line történik (www.convention.hu).

Az on-line regisztrációra folyamatosan  van lehetőség, egészen 2021. június 30-ig!
A jelentkezéshez minden esetben felhasználói profil szükséges! Amennyiben Ön még nem rendelkezik felhasználói profillal a Convention Budapest Kft. rendszerében, kérjük első lépésként hozza azt létre.
Profil létrehozásához kattintson ide!


Regisztrációs díjak

Egyéni jelentkezés – a rendszer automatizálása miatt - bankkártyás fizetés ellenében lehetséges, ahol a számlacímet egyszer tudják megadni, annak módosítására utólagosan sajnos nincs lehetőség.

Azon kedves Partnereink, akik kiállító vagy szponzor cégek támogatásával vesznek részt a tanfolyamon, kérem, hogy várják meg a kapcsolattartójuk által átküldésre kerülő, egyedi érvényesítő kódokat tartalmazó vouchereket, és annak birtokában regisztráljanak a rendezvényre. Ebben az esetben az egyedi Voucher kód által kerül kiegyenlítésre a tanfolyam.


Részvételi díj az EKN Online 2020 RELOADED tanfolyamra20.000 Ft /fő

A „Részvétel a továbbképző tanfolyamon” díj befizetése az alábbiakra jogosít:

 • szakmai programok megtekintése,
 • tanfolyamzáró teszt az adott tanfolyamon,
 • akkreditáció díja,
 • valamint az ÁFA-t.


  Jelentkezési feltételek

  A jelentkezés beküldése után, cégünk rendszere által generált automatikus visszaigazolás kiküldésével jön létre a jogviszony.

  A Convention Budapest Kft. az igénybe vett szolgáltatásokra vonatkozó befizetett összegről elektronikus számlát állít ki a vendég által megadott számlázási címre, amely számlát a megadott e-mail címre küldi el elektronikusan. Számlát csak megadott címre tudunk kiállítani, befizetésének beérkezése után.
  Számlát módosítani csak adminisztrációs költség ellenében áll módunkban. Amennyiben nem jelöl meg külön számlázási címet, a számlát automatikusan a résztvevő nevére állítjuk ki.

  Fizetési módok

  A, Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül.
  Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja a újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül.
  Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, a rendezvényre történő jelentkezés nem kerül tárolásra, azt újra meg kell ismételni. Sikeres fizetés után, cégünk rendszere automatikusan kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük figyelmesen töltse ki a
  számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.

  B, Szponzori átvállalás VOUCHER kóddal.  A Convention Budapest Kft. által szervezett hagyományos rendezvényekkel ELLENTÉTBEN, a szponzori Voucher kóddal már az online jelentkezéskor rendelkeznie kell a résztvevőnek, mert a tanfolyam ellenértéke ennek kódnak az aktiválásával kerül kiegyenlítésre.
  Mivel minden Voucher kód egyedi, ezért csak egyszer lehet felhasználni. Ha a Voucher kód megadásakor a rendszer hibát ír ki, kérjük ellenőrizze a kódot. Amennyiben a beírt kód és az Ön által kapott kód megegyezik, kérjük lépjen kapcsolat szponzorával, mert az Önnek küldött kódot már felhasználta egy másik résztvevő.

  Lemondás, visszafizetés

  Regisztrációs díjának visszafizetése kötbérmentesen nem lehetséges a tanfolyam online jellege miatt. Jelentkezése és regisztrációs díjának kifizetése után a kötbér 100%-os.

  Az online tanfolyam – annak megnyitását követően – kizárólag kiegyenlített regisztrációs díj (bankkártyás fizetés, vagy szponzor által biztosított belépési „Voucher kód”) mellett tekinthető meg. Köszönjük megértését.