Általános Információk

Tudományos biztottság

Prof. Dr. Tamás László, egyetemi tanár (elnök)
Dr. Küstel Mariann PhD, egyetemi docens
Dr. Fent Zoltán PhD, egyetemi docens
Dr. Polony Gábor PhD, egyetemi docens
Dr. Dános Kornél PhD, egyetemi tanársegéd


Szervező bizottság

Prof. Dr. Tamás László egyetemi tanár (elnök)
Dr. Szirmai Ágnes PhD, egyetemi docens
Dr. Polony Gábor PhD, egyetemi docens
Dr. Kraxner Helga PhD, egyetemi adjunktus
Dr. Bencsik Beáta PhD, egyetemi adjunktus
Dr. Birtalan Ede, szakorvosjelölt
Dr. Dános Kornél PhD, egyetemi tanársegéd
Dr. Grimm András, szakorvosjelölt


Akkreditáció

A továbbképző tanfolyam orvosok részére SE-TK/2021.I./00131-es kódszámon akkreditált rendezvény. Sikeres tesztírás esetén 48 kreditpont szerezhető meg. 

Szakképesítések: 1. audiológia; 2. csecsemő és gyermek fül-orr-gége gyógyászat; 3. csecsemő-gyermekgyógyászat 4. foniátria; 5. fül-orrgégegyógyászat; 6. háziorvostan; 7. iskolaegészségtan, ifjúságvédelem; 8. neonatológia.

A kreditpontok - az OFTEX portálon - a tanfolyam adatlapján feltüntetett szakképesítésekhez szakma szerinti pontszámként kerülnek jóváírásra.

A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) Szabadon választható elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel.
Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető legmagasabb pontértékek: 41–50 pontig minősített továbbképzés esetén: 20 pont.

témakörök

  • Fül-orr-gégészeti infektológia
  • COVID -19 pandémia
  • Fej-nyaki tumorok


Tudományos információ

Prof. Dr. Tamás László
egyetemi tanár

Semmelweis Egyetem
Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika


Technikai információ

Szponzorációval kapcsolatban:
Bokker Tamás

E-mail: tbokker@convention.hu
Telefon: +36 30 490 8382

Regisztrációval kapcsolatban:
Kántor Nikolett

E-mail: nkantor@convention.hu
Telefon: +36 30 649 9715

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em.
Fax: +36 1 299 0187
Honlap: www.convention.hu


Segítség az Onlive/Online tanfolyamhoz

Élő tanfolyam megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a https://www.convention.hu weboldalon felhasználónevével és jelszavával, majd jelentkezzen a online rendezvényre. Sikeres regisztrációt követően az élő közvetítést, a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videó szekciók” csoportban érheti el, napi bontásban 2021.március 18-19. között. Az előadásokhoz a videó ablak alatt a „Kérdések és válaszok” menüpontnál kérdéseket lehet intézni melyeket az élő diszkusszió alatt az előadók megválaszolnak.
Az élő rendezvény után az előadások és a diszkussziók felvételeit közzétesszük - várhatóan 2021. március 25-től - amelyek 2021. június 30-ig elérhetőek, azonban csak azok a felhasználók férnek hozzá akik a rendezvényre érvényes, fizetett regisztrációval rendelkeznek.

Tesztírás

Tesztírásra 2021. március 19-től 2021. június 30. 23:59-ig van lehetőség. Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt fogja megtalálni. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat. A tesztvizsgát követően 15 napon belül feltöltjük a kreditpontokat, amelyek az egyetemi jóváhagyást követően az OFTEX portálon elérhetővé válnak.