Általános Információk

Akkreditáció

A Továbbképző Tanfolyam orvosok részére SE-TK/2021.I./00274-es kódszámon akkreditált. Tesztírás esetén az orvosok résztvevők 50 kreditpontot szerezhetnek.

Szakképesítések: 1. belgyógyászat; 2. csecsemő-gyermekgyógyászat; 3. gastroenterológia; 4. gyermek gasztroenterológia; 5. háziorvostan.

A Továbbképző Tanfolyam gyógyszerészek részére SE-GYTK/2021.I./00004-es kódszámon akkreditált. Tesztírás esetén a gyógyszerész résztvevők 32 kreditpontot szerezhetnek.

Szakképesítések: 1. farmakológia, farmakoterápia; 2. gyógyszerész (szakirányú szakképesítés nélkül); 3. gyógyszerészi gondozás; 4. gyógyszerkészítés; 5. gyógyszertár üzemeltetés, vezetés; 6. infektológiai gyógyszerészet; 7. klinikai laboratóriumi gyógyszerészet; 8. klinikai mikrobiológiai laboratóriumi gyógyszerészet; 9. kórházi-klinikai szakgyógyszerészet;10. toxikológia.

A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) Szabadon választható elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok,  gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető pontértéke: 41-50 pontig minősített továbbképzés esetén: 20 pont.


A tanfolyam elnöke

Tulassay Zsolt akadémikusA tanfolyam társelnöke

Herszényi László egyetemi tanár


Tudományos bizottság

Altorjay István (Debrecen)
Hunyady Béla (Kaposvár)
Tulassay Zsolt (Budapest)
Herszényi László (Budapest)
Molnár Tamás (Szeged)
Vincze Áron (Pécs)

A tanfolyam helyszíne

Online tanfolyam
www.convention.hu


Tudományos információ

Prof. Dr. Tulassay Zsolt
Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar
Belgyógyászati és Hematológiai Klinika
H-1088 Budapest, Szentkirályi u. 46
Telefon: +36 1 266 4616
E-mail: tulassay.zsolt@med.semmelweis-univ.hu


Szervezési információk

Szponzoráció, szervezés:
Vámos Katalin
rendezvénymenedzser
Telefon: +36 30 576 6031;
E-mail: kvamos@convention.hu

Regisztráció:
Szaniszló Kata
regisztrációs csoportvezető
Telefon: +36 30 488 4663;
E-mail: kszaniszlo@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em
Fax: +36 1 299 0187;
E-mail: convention@convention.hu
www.convention.hu


Segítség az online rendezvény használatához

1. Felhasználói profil

Az online rendezvényen történő részvételhez, videóanyagok megtekintéséhez minden esetben felhasználói profil és utána jelentkezés szükséges. A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.

2. Videók megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a convention.hu weboldalon felhasználói nevével és jelszavával! A rendezvényre az online jelentkezési felület  segítségével előzetesen regisztrálni kell. Sikeres regisztrációt követően a rendezvény közvetítése a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videószekciók” csoportban érhető el, napi bontásban rendezve 2021. február 8. és június 30. között.

3. Tesztírás

Tesztírásra 2021. február 8-tól a tanfolyam megnyitásától 2021. június 30. 23.59-ig van lehetőség.
Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Videószekciók” alatt fogja megtalálni. Minden tesztkérésre csak egy válasz jelölhető meg. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat.