Köszöntő

A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de felhasználói profilhoz és előzetes online jelentkezéshez kötött!


Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

Immár második alkalommal tart a HPB center Hungary konszenzus konferenciát azoknak, akik a máj daganatos betegségei iránt érdeklődnek.

A kolorektális májáttétek kezeléséről tavaly megtartott konszenzus konferencia sikerén felbuzdulva a figyelmünket most a máj második leggyakoribb rosszindulatú daganatos megbetegedésére fókuszáljuk.
A hepatocellularis carcinoma (HCC) kezelése rendkívül összetett feladat, ahol a májparenchyma állapota, a daganat mérete, elhelyezkedése a különböző eredményességgel alkalmazható kezelések megválasztását befolyásolhatja. Ennek megfelelően hepatológusok, onkológusok, intervenciós radiológusok, sebészek és transzplantációs szakemberek egyaránt érintettek a kérdésben. 

A 2021. március 11-én megrendezésre kerülő HCC komplex kezelése konszenzus konferencia reményeink szerint segít majd a világszerte nagy vitákra okot adó kezelési algoritmusok és helyi szokások útvesztőjében való eligazodásában.

Sajnos a koronavírus járvány miatt nincs lehetőség a kongresszus hagyományos módon történő megrendezésére, ezért idén az on-line térben kell találkoznunk Önökkel, ahol terveink szerint a konferencia végén a magyar viszonyokra adaptált, de nemzetközileg is elfogadható kezelési stratégiát fogunk nyújtani, hogy a májrák elleni küzdelemben a lehető legjobb eredményeket érhessük el. 

Várunk tehát mindenkit, akik a májdaganatok kezeléséről velünk együtt gondolkodnának, vagy csak kíváncsiak a tudomány mai állására a HCC kezelését illetően.


HPB Surgical Research Center Hungary
A szervező bizottság nevében:
Hahn Oszkár és Szijártó Attila