Köszöntő

Tisztelt Partnerünk!

A 2020-as esztendő alapvetően megváltoztatta a továbbképző tanfolyamok megrendezési lehetőségeit, de ennek ellenére több, mint 300 fő számára tudtunk könnyen hozzáférhető tudást közvetíteni a 13. Infektológiai Továbbképző Tanfolyam ONLINE kiadásával. Ezúton is köszönjük a nagyszámú részvételt és az érdeklődést!

Az előttünk álló tavaszi időszak nagy valószínűséggel még az ONLINE oktatásról szól, így 2021-ben ismét az online térben rendezzük meg a soron következő, 14. Infektológiai Továbbképző Tanfolyamunkat.

Az előzetesen rögzített előadásokat március 26-án és 27-én közvetítjük a ConventiOnline platformunkon úgy, hogy az egyes szekciókat követően kellő hosszúságú idősávban biztosítunk lehetőséget a diszkusszióra és a hallgatóság írásban beérkezett kérdéseinek megválaszolására. A diszkussziót Ludwig Professzor Úr vezeti, a résztvevők a szekció felkért előadói.

A teljes továbbképző program (tehát az előadások és a diszkussziók is) rögzített formában március 30-tól június 30-ig szintén megtekinthető lesz, kiegészítve azon előadások nem másolható pdf diáival is, melyeknek közzétételét a szerzőik engedélyeztek. Online tesztvizsgára szintén június 30-ig biztosítunk lehetőséget.

Nagyon remélem, hogy 2021-ben ismét velünk tartanak ezen az online továbbképzésen, ahol az „élő interakció” részben felidézi majd a megszokott konferenciák hangulatát, amit már mindannyian nagyon várunk!

Üdvözlettel,

Miklósi Ferenc
ügyvezető igazgató