Köszöntő

Kedves Érdeklődő,

A 2020. második felében megrendezett 13. Infektológia Továbbképző Tanfolyam előadásaiból válogattunk és a nagy sikerre való tekintettel ismét elérhetővé tesszük az Önök részére. A tanfolyam tesztvizsgája június 30-ig végezhető el, 20 kreditpont reményében. (A távoktatási pontokból évente legfeljebb 20 pont számítható be.)
Bízunk abban, hogy azon kedves Partnereink, akik tavaly lemaradtak erről a tanfolyamról, örömmel veszik ezt az új lehetőséget!

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a 14. Infektológiai Továbbképző Tanfolyam előkészületei is elkezdődtek, ahová szintén szeretettel várjuk Önöket!

 Sikeres részvételt kívánva, üdvözlettel,
Convention Budapest Kft.


Kedves Kolléganők és Kollégák!

2020 augusztus végén járunk, de már most lehet látni, hogy video konferenciára kell készülnünk.

Jelenleg a COVID tölti be érdeklődésünket, de ne felejtsük el, hogy a többi infekciós kórkép száma nem csökken azért, mert a coronavirus került életünk középpontjába. Természetesen a COVID-ról is beszélünk, hisz a márciusi programban is szerepelt már a téma, de a hangsúly a hagyományos kórképeken lesz. Szóba kerül a góc-kérdés, az endocarditis, a fluorokinolok toxicitásával kapcsolatos kérdéskör és az ősz elején időszerű vakcináció.

Természetesen mindenki jobban szeretné, ha élő konferenciára kerülne sor, aminek megvan a hangulata, látjuk egymást, beszélgetünk, ami videokonferencia keretében nem biztosítható. Ugyanakkor szükség van tudásunk szinten tartására és fejlesztésére, nem állhatunk le csak azért, mert járvány van.

Szeretettel várok mindenkit a képernyők előtt!Dr. Ludwig Endre professor emeritus,
a Tanfolyam elnöke