Részvételi Feltételek

Az online rendezvényen csak azok a felhasználók tudnak részt venni, akik rendelkeznek felhasználói profillal a convention.hu rendszerében, van érvényes jelentkezésük, amelyet a rendezvény aloldalán idítottak és a regisztrációs díj ellenértéke maradéktalanul ki van egyenlítve!


Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés az online regisztráció folyamán a K&H Bank által biztosított online bankkártya felületen keresztül.

Sikertelen fizetés esetén (pl. elrontott CVC kód, kettős hitelesítésnél rosszul beírt SMS kód, elütött bankkártyaszám) a rendszer felajánlja a újbóli fizetés lehetőségét, mindaddig, amíg a böngésző ablak bezárásra nem kerül.

Amennyiben a böngésző ablak bezárásra kerül, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal, akik generálnak egy egyedi, bankkártyás fizetés megismétléséhez használható linket. 

Sikeres fizetés után, cégünk rendszere pár napos átfutási idővel kiállítja a számlát az Ön által megadott számlacímre, ezért kérjük figyelmesen töltse ki a számlázási adatokat. A számlát módosítani, csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.


Szponzori átvállalás VOUCHER kóddal

A Convention Budapest Kft. által szervezett hagyományos rendezvényekkel ELLENTÉTBEN, a szponzori Voucher kóddal már az online jelentkezéskor rendelkeznie kell a résztvevőnek, mert a tanfolyam ellenértéke ennek kódnak az aktiválásával kerül kiegyenlítésre.

Mivel minden Voucher kód egyedi, ezért csak egyszer lehet felhasználni. Ha a Voucher kód megadásakor a rendszer hibát ír ki, kérjük ellenőrizze a kódot. Amennyiben a beírt kód és az Ön által kapott kód megegyezik, kérjük lépjen kapcsolat szponzorával, mert az Önnek küldött kódot már felhasználta egy másik résztvevő.

A jelentkezés beküldése után, cégünk rendszere által generált automatikus visszaigazolás kiküldésével jön létre a jogviszony.

Számlázás, lemondás, visszafizetés

Kérjük figyelmesen nézzék át a regisztráció folyamán a számlázási adatokat, mert a kiküldött számlát módosítani csak adminisztrációs díj fizetése ellenében áll módunkban.

A regisztrációs beküldése és Cégünk automatikus visszaigazolásával jön létre a szerződéses jogviszony.

Regisztrációs díjának visszafizetése – annak elküldése után – 2021.02.14-ig kötbérmentesen, de adminisztrációs díj ellenében lehetséges lehetséges. Ezután a kötbér 100%-os.
Az online tanfolyam – annak megnyitását követően – kizárólag kiegyenlített regisztrációs díj (bankkártyás fizetés, vagy szponzor által biztosított belépési „Voucher kód”) mellett tekinthető meg.

Köszönjük megértését.