Segítség Az Online Rendezvény Használatához

1. Felhasználói profil

Az online rendezvényen történő részvételhez, videóanyagok megtekintéséhez minden esetben felhasználói profil és utána jelentkezés szükséges. A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.


2. Videók megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a convention.hu weboldalon felhasználói nevével és jelszavával! A rendezvényre az online jelentkezési felület segítségével előzetesen regisztrálni kell. Sikeres regisztrációt követően a rendezvény közvetítése a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videószekciók” csoportban érhető el, napi bontásban rendezve 2021. február 19-20. között. 


3. Kérdések beküldése az előadásokhoz

Az elő adásnál lehetőség van szakmai kérdést intézni az előadóhoz melyek megválaszolására az élő diszkusszió alatt kerül sor.

4. Tesztírás

Tesztírásra 2021. február 19-től a tanfolyam megnyitásától 2021. június 30. 23.59-ig van lehetőség. 
Az online tesztet a rendezvény aloldalán, a „Videószekciók” alatt fogja megtalálni. Minden tesztkérésre csak egy válasz jelölhető meg. A teszt beküldését követően rendszerünk megmutatja Önnek a helyes válaszokat.
A rezidensek és a nyugdíjasok regisztrációja vizsgalehetőséget nem (így pontszerzési lehetőséget sem) tartalmaz.


5. Felhasználói visszajelzés 

Különösen fontos számunkra, hogy megtudjuk, Ön mennyire volt megelégedve a tanfolyammal, mi az, amivel elképzelése szerint jobbá tehetjük. Kérjük a szíves segítségét a kérdőív kitöltésben, amely nem vesz igénybe több időt, mint 10 perc. Az Ön véleménye segítene bennünket abban, hogy tanfolyamainkat még inkább az Önök tetszése szerint alakítsuk a jövőben, illetve, hogy online tanfolyamainkat is tökéletesítsük. A kérdőív anonim, elérhető a rendezvény aloldalán a tartalomjegyzékben a „felhasználó visszajelzés” menüpont alatt.