Köszöntő

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság idén áprilisra tervezett kongresszusát a COVID járvány miatt áthelyeztük őszre, 2021. november 18-20-ra, helyszínről még egyeztetünk.

Fontosnak tartjuk ugyanakkor, hogy szakterületünk híreiről, újdonságairól időközben is tájékoztassuk érdeklődő kollégáinkat.

Ennek értelmében társaságunk 2021. március 5.-én pénteken félnapos online, ingyenes továbbképző tanfolyamot rendez „Aktualitások az Urogynekológiában és a Kontinencia Ellátásban 2021-ben” címmel. Olyan témákat választottunk, melyek folyamatosan, gyorsan megújuló ismeretanyaga szükségessé teszi az aktuális tájékoztatást, friss álláspontok, irányvonalak ismertetését. Szó lesz a kismedencei fájdalom szindrómáról, a székletinkontinenciáról, a hüvelyi implantátumsebészet lehetőségeiről napjaink korlátozó intézkedései közepette, az OAB/LUTS-ról, gyermekkori vizelet-, széklettartási zavarokról és az urogenitalis infekciókról. Az előadásokat és a blokkokat lezáró kerekasztalmegbeszéléseket (itt online formában a hallgatóság is bekapcsolódhat aktívan a diszkusszióba) szakterületük kiemelt képviselői tartják.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt az online térben.


Prof. dr. Szabó Lászlódr. Majoros Attiladr. Endrődi Tamás
Társelnökök
Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság

             


Regisztráció

Az online rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött a www.convention.hu weboldalon, a rendezvény aloldalán.


Segítség az online részvételhez

Felhasználói profil

Az online rendezvényen történő részvételhez, videóanyagok megtekintéséhez, online teszthez minden esetben felhasználói profil és utána jelentkezés szükséges.
A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehozni, utána bármilyen rendezvényre (valós helyszínen megrendezett vagy online) ennek a segítségével tud jelentkezni vagy absztraktot beküldeni, amennyiben ez engedélyezett a rendezvénynél.

Közvetítés megtekintése

Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a convention.hu weboldalon felhasználói nevével és jelszavával! Amennyiben rendelkezik érvényes jelentkezéssel, a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videószekciók” csoportban érhető el a videóközvetítés 2021. március 5-én.

Kérdések beküldése a diszkusszióhoz

Az élő adásnál lehetőség van szakmai kérdést intézni az előadóhoz melyek megválaszolására az élő diszkusszió alatt kerül sor.


Tudományos szervező

Dr. Majoros Attila Ph.D
egyetemi adjunktus


Technikai információk

Szervezési információk
Papp Zsombor
Telefon:
+36 30 996 7081
E-mail: zspapp@convention.hu

Regisztrációs információk
Szaniszló Kata
Telefon:
+36 30 488 4663
E-mail: kszaniszlo@convention.hu

Convention Budapest Kft.
H-1143 Budapest, Besnyői utca 13., 1. em
E-mail: convention@convention.hu
www.convention.hu